Pepe's Smart Place

Aansprekende ideeën, slimme apparaten, en groene hobby's

De S-serie voor alle omstandigheden

Het werkpaard van Airwheel. Het brengt je waar je zijn moet. Geen stress voor files, overvolle bussen of gestolen fietsen meer. Even shoppen in de stad zonder te hoeven zoeken naar een dure parkeerplek. Voor jong én oud die vanaf nu duurzaam, groen én ook nog eens betaalbaar op pad wil. Er is geen leukere en meer flexibele manier van verplaatsen verkrijgbaar.

Airwheel S3 - Voor binnen en buiten

Heeft u ook pijnlijke voeten na een dagje winkelen of beursbezoek. Dit is niet meer nodig. Met de S3 beweegt u net zo makkelijk tussen het publiek terwijl de vermoeidheid niet meer zijn tol eist. U blijft gefocused op hetgeen waarvoor je op pad ging. Met minder neemt u geen genoegen meer. Bewegen met de S3 heeft u in een mum geleerd, om het nooit meer af te leren.

€ 1 999,=

Airwheel S5 - Ook off-road

De S5 is een echte SUV, en vindt door de grote wielen op alle terreinen zijn weg. De zware accu brengt je al gauw 40 km ver. Op het ruime platform sta je comfortabel en is bovendien voorzien van beugels om accessoires te bevestigen.

€ 2499,=

Dank je wel

Testrit?

Een gebruikte Zelf-balancerende scooter kan niet meer geretourneerd worden. Wij adviseren u derhalve eerst deze scooters eens uit te proberen.
 
Wij kunnen u hierbij helpen. Neem voor een testrit contact met ons op via het onderstaande contact formulier of mail direct naar;


Hartelijk dank voor u aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet

Peter de Weerd
Pepe's Smart Place
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Word lid!

  • en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws op Pepe's Smart Place.
    Uw email adres blijft privé.