Pepe's Smart Place

Aansprekende ideeën, slimme apparaten, en groene hobby's

Airwheel A3. De meest compacte elektrische scooter

Dankzij het lederen zadel en de gemonteerde schokbrekers reis je vlot en comfortabel naar je bestemming. De 520 Wh accu geeft je voldoende bereik en de 2 x 500 Watt motoren geven je genoeg vermogen om op het slechtste wegdek goed vooruit te komen. 

Je bedient deze scooter door eenvoudig meer of minder naar voren te gaan hangen waardoor de snelheid zich aanpast. De gyroscopen met de fuzy software houden je in balans. Als exrtra is de A3 uitgevoerd met een elektronische rem die in vergelijk met een mechanische rem meer direct, nauwkeuriger en veiliger afremt. Voor nog meer veiligheid is de A3 uitgevoerd met richtingaanwijzers voor achteropkomend verkeer

De nieuwste magnetische levitatie technologie maakt het mogelijk om de motor kogellagervrij uit te voeren waardoor slijtage wordt voorkomen en minder interne wrijving optreedt.Hierdoor wordt een relatief groot bereik verkregen op slechts een volle accu. Met de snellader van Airwheel is de accu is beveiligd tegen diepontlading, overbelading, kortsluiting, te hoge stroomsterkte, en oververhitting. Bovendien worden tijdens het opladen de accucellen geëgaliseerd. 

De ingenieurs van Airwheel hebben de beste materialen uitgezocht, Zo is het frame opgebouwd uit een magnesium aluminium legering wat het bijzonder licht en stijf maakt, de accucellen komen van Sony werelds leidende accufabrikant, het zadel is bekleed met leer en de behuizing is van krasvrij en kleurvast kunststof.

€  1 999,=

Dank je wel

Testrit?

Een gebruikte zelf-balancerende scooter kan niet meer geretourneerd worden. Wij adviseren u derhalve eerst deze scooters uit te proberen.
Wij kunnen u hierbij helpen. Neem voor een testrit contact met ons op via het onderstaande contact formulier of mail direct naar;

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Met vriendelijke groet

Peter de Weerd
Pepe's Smart Place
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Word lid

  • en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws op Pepe's Smart Place.
    Uw email adres blijft privé