Pepe's Smart Place

Aansprekende ideeën, slimme apparaten, en groene hobby's

Airwheel Technology is opgericht in 2004 door een groep pioniers die de wereld willen hervormen met nieuwe technologie. De van oorsprong Amerikaanse onderneming heeft R&D vestigingen in Los Angeles, Beijing, and Changzhou, een commercieel centrum in Beijing en een productievestiging in Changzhou. Als wereldmarktleider in de draagbare intelligente transportindustrie richt Airwheel zich op de toepassing van de de nieuwste technologieën en maakt deze bereikbaar voor iedereen op de wereld.

Slim, groen en superleuk

Dit zijn de kernwoorden die de nieuwste vervoermiddelen van Airwheel typeren. Verplaats jezelf op een geheel nieuwe en innovatieve manier. De Airwheel is een lichtgewicht, milieuvriendelijk, kosten besparend en handzaam apparaat om je voort te bewegen over de korte afstand, “een baanbrekende manier van reizen”. Nu ook verkrijgbaar in de Kempen.

Automatisch gebalanceerd

Alle producten van Airwheel zijn een spin-off van de ruimtevaart. De zelf-balancerende apparaten maken gebruik van een gyroscoop en een fuzzy software algoritme om de balans te waarborgen. Dit zorgt ervoor dat je voortdurend in evenwicht bent. Je bedient de Airwheel volledig door het verplaatsen van je lichaamsgewicht. Het is bovendien nog erg gezond ook. Je geniet van de buitenlucht en verbrand calorieën als tijdens het wandelen. Omdat je bovendien voortdurend je balans zoekt wordt je rug aan het werk gezet, net als bij een balansstoel, met als gevolg minder rugklachten.

De modellen

Airwheel X serie

Het wiel opnieuw uitgevonden

Airwheel Q serie

Meer stabiel door twee wielen

De Airwheel S serie

De SUV van Airwheel

Airwheel A3

Meest compacte scooter

Accessoires

Voor meer gebruiksgemak

Video

Wetgeving

Met de apparaten van Airwheel mag je niet zonder meer de openbare weg op, ze zijn zeer innovatief en de wetgeving is hierop nog niet aangepast. Pepe's Smart Place probeert u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op dit gebied. De onderstaande link brengt u bij de laatste inzichten.

Dank u wel!

Meer weten?

Heeft u belangstelling in onze poducten of wilt u meer weten over onze huur-mogelijkheden. Neem dan contact met ons op via het onderstaande contact formulier of mail direct naar;


info@PepesSmartPlace.com

Hartelijk dank voor uw reactie op onze pagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Met vriendelijke groet,

Peter de Weerd
Pepe's Smart Place
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Word lid

  • en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws op Pepe's Smart Place.
    Uw email adres blijft privé.

Webs Counter