Pepe's Smart Place

Aansprekende ideeën, slimme apparaten, en groene hobby's

Airwheel accessoires

Met de originele Airwheel accessoires kun je zelf de  Airwheel unicycle pimpen en wordt deze nog universeler in gebruik. In de rugzak neem je hem overal mee naar toe, de Pull-Rod is handig in gebruik tijdens het overstappen of bij het winkelen en met de led lights ben je ook goed zichtbaar in het donker.

Airwheel unicycle rugzak

Neem je Airwheel unicycle overal mee naar toe met deze comfortabele Airwheel rugzak. In het openbaar vervoer, een stuk te voet of gewoon even weg zetten in de klas of op je werk. De Airwheel rugzak is geschikt voor de modellen X3, X5, X6, X8 en Q1 en is oranje van kleur. De rugzak bevat meerdere compartimenten, is gemaakt van zeer sterk materiaal en voorzien van stevige stiksels.

€  49,95

Airwheel Pull Rod

Heel handig op plekken als je even niet kunt rijden, zoals in een winkel, op kantoor of in de bibliotheek.

De Airwheel Pull Rod monteer je eenvoudig aan het handvat van je Airwheel. Om de Pull Rod te gebruiken trek je aan de hendel waarna de telescooparm uitschuift en je de Airwheel als een trolleykoffer achter je aan trekt. 

€  19,95

Airwheel tape

Bescherm je Airwheel met de rode of zwarte rubbertape. Met deze Airwheel tape bescherm je de casing niet alleen tegen beschadigingen, door de tape vlak boven de voetsteunen te plakken heb je ook meer comfort op je enkelgewricht. De Airwheel tape is te gebruiken op de Airwheel X- en Q-serie. Een rol bevat één meter tape, ruim voldoende om je Airwheel te pimpen!

€    9,95

Airwheel led lights

Pimp je Airwheel met led lights! Een verpakking bevat twee led lights die je in de op eenvoudige wijze in de voetsteunen van de Airwheel (X- en Q series) draait. Door op het led light te klikken zet je deze aan, en ben je ook in het donker goed zichtbaar. De Airwheel led lights geven altijd rood licht, met één klik schijnt de led continu en na de tweede klik krijg gaat de Airwheel led light knipperen. De behuizing is vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in vijf verschillende metallic kleuren: zwart, goud, rood, blauw en zilver.

€    12,50

Dank je wel

Interesse?

Heeft u interesse in een of meer van deze artikelen, of heeft u nog aanvullende vragen. Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of mail direct naar.


info@PepesSmartPlace.com

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Met vriendelijke groet

Peter de Weerd
Pepe's Smart Place
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Word lid

  • en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws op Pepe's Smart Place.
    Uw email adres blijft privé